Игуаин предупреди Меси: Не ходи в Англия, там защитниците са като гардероби!


Игуаин предупреди Меси: Не ходи в Англия, там защитниците са като гардероби!
Снимка: Getty Images/Guliver

1862 0

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин не съветва съотборника си в националния отбор на Аржентина Лионел Меси да обмисля продължаване на кариерата си в английската Висша лига. Както се твърди в медиите в последните дни, капитанът на Барселона е решил да напусне клуба.

"Англия? Там защитниците са като гардероби. Те изхвърлят ла**ата ви от вас, а съдиите нищо не предприемат. Беше ми много трудно в английското първенство. За шестте месеца, проведени в Челси, така и не успях да се адаптирам към местния футбол. Няма нищо общо с Ла Лига", заяви аржентинецът, цитиран от "Marca".

"Не мисля, че играта на Меси ще се влоши, ако реши да се пробва в Англия. Но Висшата лига е много трудно първенство", допълни Игуаин.

Както е известно, Меси е прекарал цялата си професионална кариера до днес в един отбор и в едно първенство. През изминалия сезон той записа 44 мача, в които вкара 31 гола и даде 26 асистенции. Както е известно, в Англия той е желан от Манчестър Сити. А ето с каква заплата го изкушава италианският Интер. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички