И следващият сезон във Висшата лига е заплашен да се играе без зрители


И следващият сезон във Висшата лига е заплашен да се играе без зрители
Снимка: Getty Images/Guliver

1212 0

Европейските отбори постепенно излизат от карантината и се завръщат към тренировки. В близко време и английските тимове трябва да подновят занимания и да започнат подготовка за доиграване на сезона във Висшата лига. Ситуацията с коронавируса във Великобритания обаче продължава да е сериозна.

Заради това, дори шампионатът да се поднови, феновете няма да се върнат на трибуните скоро. Съществува вероятност и целият следващ сезон в топлигата да се проведе пред пусти трибуни, съобщава авторитетният "The Guardian".

"Видях доклада на Министерството на здравеопазването на Англия и на ръководителя на медицинското отделение. Те дадоха ясно да се разбере, че социалната ситуация и тази със здравословното състояние на гражданите няма да се промени в близките шест до дванадесет месеца. Важно е хората да разберат това. Трябва да сме подготвени за всички възможности", заяви съветникът на Висшата лига по медицинските въпроси Марк Джилет пред изданието. А какво заплашва отказващите да тренират играчи в Англия вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички