Хосеп Гуардиола: Родри ме разочарова, дано му е за урок


Хосеп Гуардиола: Родри ме разочарова, дано му е за урок
Снимка: Getty Images

2151 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола се надява червеният картон на Родри в мача срещу Нотингам Форест да послужи като урок за полузащитника. Играчът бе изгонен директно в началото на второто полувреме, след като хвана за гърлото Морган Гибс-Уайт.

Въпреки малцинството си на терена, "гражданите" спечелиха с 2:0. Испанецът обаче ще бъде наказан за 3 мача, включително за дербито с Арсенал през октомври. Гуардиола разкри, че Родри се е извинил за постъпката си, но според треньора той е разочаровал отбора.

"Надявам се това да бъде урок за Родри. Той трябва да контролира себе си и емоциите си. Това е длъжен да прави. Аз мога да получа жълт картон, но Родри не може да получи червен, защото играчите са вътре на терена.

На почивката им казах: "Бъдете внимателни, момчета. Внимавайте!". За съжаление, не успяхме. Родри не успя. Да, той ме разочарова. Не ми харесва да играя с десет души защото вината е наша", каза Гуардиола, цитиран от "Sky Sports". А ето какво направи Родри, за да си заслужи картона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички