Серхио Агуеро мечтае: Иска Хосеп Гуардиола да поеме Аржентина


Серхио Агуеро мечтае: Иска Хосеп Гуардиола да поеме Аржентина
Снимка: Getty Images

1014 0

Бившият нападател на Манчестър Сити Серхио Агуеро иска да види настоящия мениджър на "гражданите" Хосеп Гуардиола да поеме поста на селекционер националния отбор на Аржентина. И по този начин, макар и за кратко може да има шанса отново да работи с Лионел Меси.

Мечтата на Агуеро като фен на Аржентина

"Като аржентинец, да, би било много добре, ако можеше да бъде национален селекционер на Аржентина. В днешно време, тъй като съм бивш играч и гледам на това като фен на националния отбор, мисля, че очевидно всички биха били доволни, нали?" каза бившият нападател пред "Stake".

"Трябва обаче да се види какво предизвикателство иска да има той пред себе си. Знаете, че има много малко поле за грешки, когато има толкова малко мачове.  И мисля, че с този стил на игра на Пеп, в национален отбор, ше се изпускат много тренировки. Искам да кажа, начинът, по който учи играчи и как координира нещата в отбора. Това няма как да се случи в национален отбор.

Националните отбори имат една или две седмици, а играчите идват уморени, след като са пътували. И в този смисъл може да не иска да се занимава с национален отбор. А това изобщо няма да промени стила му на игра, ако го познавам, независимо дали за добро или лошо, той ще продължи да следва своя път", сподели още бившият аржентински национал, който обясни и защо според него Меси е избрал да играе в Интер Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички