За първи път в кариерата си: Звезда на Сити си изкара директен червен картон и няма да играе с Арсенал (ВИДЕО)


За първи път в кариерата си: Звезда на Сити си изкара директен червен картон и няма да играе с Арсенал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2187 0

Манчестър Сити записа шеста поредна победа в английската Висша лига и продължава да бъде с пълен актив от точки "Гражданите" сломиха Нотингам Форест с 2:0, но звезда на отбора сътвори голяма глупост.

Родри си изкара първи директен червен картон в своята кариера, като хвана за гърлото противников състезател. Можете да видите кадри от случилото се по-долу в материала. До края на мача това не се оказа проблем и домакините задържаха аванса си.

В перспектива обаче може да има своето влияние върху в отбора. Той ще пропусне следващите срещи във Висшата лига, а една от тях е срещу претендента за титлата от миналия сезон Арсенал. Дотогава Гуардиола и компания срещат Нюкасъл (Купата на Лигата - 27.09), Уулвърхемптън (Висшата лига - 30.09) и РБ Лайпциг (Шампионска лига (04.10).

Срещата с Арсенал е на 8 октовмри. Към момента Сити е с 18 пункта - 5 повече от Арсенал. "Артилеристите" обаче са с мач по-малко. Вижте и прекрасните голове в стил "Гуардиола" и как Сити остана само с победи във Висшата лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички