Хосеп Гуардиола обясни за добрата форма на Фодън и какво се очаква от него


Хосеп Гуардиола обясни за добрата форма на Фодън и какво се очаква от него
Снимка: Getty Images

1014 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, бе изключително щастлив от успеха срещу Нюкасъл с 2:0 в 26-ия кръг на Висшата лига. Той специално похвали Фил Фодън, който вкара първия гол в срещата.

Фодън - отново сред голмайсторите

"Това, което се случи с Фил е напълно нормално. Хубавите моменти обаче се завръщат. Той има специални качества, но това, което му се случи в последно време е нормално. Той дойде на 17 години и тренира с нас, заигра в отбора, а стигна и до националния отбор. Всяка година той става малко по-добър, но има момент на спад, който е част от пътя. Имаше проблеми с глезена си. Трябваше да приеме ситуацията и стъпка по стъпка да се завърне. Разбира се, че сега отново ще бележи голове", заяви Гуардиола.

"Това е невероятно добър резултат в един труден двубой. Винаги, разбира се, можем да играем и по-добре. Дори когато направихме 100 точки, смятах, че има какво да подобрим, допълни Пеп. В следващия кръг Сити гостува на Кристъл Палас, а Нюкасъл приема Уулвърхемтън, който днес победи отбора на Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички