Тотнъм удари греда с Уулвърхемтън, "вълците" с минимален успех у дома


Тотнъм удари греда с Уулвърхемтън, "вълците" с минимален успех у дома
Снимка: Getty Images

442 0

Уулвърхемтън успя да запише минимална победа срещу отбора на Тонтъм в двубой от 26-ия кръг на Висшата лига. Единственото попадение в срещата отбеляза Адама Траоре в 82-ата минута. "Шпорите" са на четвърто място във временното класиране, а "вълците"  са 13-ти с 27 точки.

Макар и не много на брой Тотнъм бе отборът с по-чисти положения през първото полувреме. В края на частта дойде най-голямата опасност, когато Хюн Мин Сон можеше да отбележи от наказателното поле. Той си освободи място за удар, но го изпрати високо над напречната греда. Дълбоко в добавеното време, в 7-ата минута от продължението, Поро изпълни свободен удар от средно разстояние, но нацели напречната греда.

И в началото на втората част "шпорите" бяха близо до попадение чрез Сон, който също бе отказан от напречната греда. В 74' домакините бяха близо до откриващия гол. Куня  засече центриране в наказателното поле, но топката мина покрай дясната греда. Все пак, 8 минути преди края, Траоре нанесе решаващия удар. Жоао Моутиньо намери Раул Хименес, който стреля границата на наказателното поле, но Форстър се намеси. След това Адама Траоре засече от воле и прати топката във вратата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички