Холанд разкри изненадваща причина, която е провалила трансфера му в Манчестър Юнайтед


Холанд разкри изненадваща причина, която е провалила трансфера му в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

10578 0

Ерлинг Холанд се адаптира много бързо със ситуацията във Висшата лига и се превърна в основен играч за Манчестър Сити. Бившият стрелец на Борусия Дортмунд бе сред най-желаните играчи в Европа, но "гражданите" отблъснаха всички конкуренти, за да подпишат с него.

Манчестър Юнайтед беше само един от клубовете, които бяха силно свързвани с Холанд, преди той да бъде грабнат от Сити. Нападателят бе добре познат на бившия мениджър на Юнайтед Оле Гунар Солскяер, който работеше с младия Холанд в стария му клуб - Молде.

Холанд обаче изненадващо намекна, че причината да не играе за "червените дяволи" е самият Солскяер. Когато беше попитан от бившия съотборник на Солскяер - Гари Невил, защо не се е присъединил към своя сънародник на "Олд Трафорд" по-рано този сезон, Холанд просто отвърна: "Трябва да попитате него", пише "Mirror".

Наскоро норвежкият нападател отнесе неочаквана критика, въпреки че има 25 гола в 20 двубоя за "гражданите". Lегендата на Ливърпул Джейми Карагър се усъмни дали Холанд е направил правилния избор като се присъедини към Сити, когато напусна Борусия Дортмунд миналото лято. Според него Холанд не е разгърнал пълния си потенциал и е избрал грешния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички