Хари Магуайър сподели какво ще мотивира Юнайтед за сблъсъка с Ливърпул


Хари Магуайър сподели какво ще мотивира Юнайтед за сблъсъка с Ливърпул
Снимка: Getty Images

1433 0

Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу отбора на Ливърпул днес (19.04) на "Анфийлд". Мачът ще е от изключителна важност и за двата тима. Капитанът на "червените дяволи" Хари Магуайър заяви, че основната мотивираща сила на отбора няма да бъде убиването на мечтата за куадрупъл на мърсисайдци.

Защитникът, който е доста критикуван за играта си от началото на сезона, каза в интервю, че Юнайтед ще направи всичко възможно да си върне за поражението от 0:5 удома през октомври от тима на Юрген Клоп. Футболистът поясни, че това е била най-тежката му загуба.

"Не смятам, че мотивацията ни е да попречим на Ливърпул за куадрупъла. Ние искаме да излезем на "Анфийлд" и да изиграем страхотен мач, взимайки трите точки", сподели Магуайър пред SkySports.

"Онази загуба през октомври беше ужасяваща. Може би тогава стигнахме дъното, спомням си, че бях много разочарован. Сега обаче няма време да се връщаме в миналото, гледаме напред. Ще дадем всичко от себе си, за да победим във вторник", допълни британецът.

Борбата на Юнайтед за влизане в топ 4 продължава. А освен мач срещу Ливърпул, на отбора му предстоят нелеки сблъсъци с Арсенал и Челси. Футболистите на клуба ще трябва да играят на ниво, ако искат да участват в Шампионска лига догодина.

Мениджърът на "червените дяволи" Ралф Рангник разкри къде са проблемите в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички