Юрген Клоп определи Ливърпул и Манчестър Юнайтед като "два от най-големите отбори в света"


Юрген Клоп определи Ливърпул и Манчестър Юнайтед като "два от най-големите отбори в света"
Снимка: Gulliver/GettyImages

2526 0

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди утрешния мач с Манчесър Юнайтед, който определи като "мач с огромно значение", в който ще се срещнат два от най-големите клубове в света. Въпреки равенството със Сити, мърсисайдци все още изостават със само точка, а евентуален успех би ги изкачил до първото място за едно денонощие. Ако "червените дяволи" поднесат изненада, то те ще се изравнят по точки с Тотнъм, който заема четвъртото място.

 Ето какво сподели Клоп преди двубоя:

"Когато програмата за сезона бъде обявена, това е един от първите мачове, които проверявам кога е. Една огромна среща между два от най-големите клубове в света, а този път срещата е изключително важна и за двата тима. Какви са взаимоотношенията ми с Рангник? В момента са на изчакване. От уважение не съм говорил с него, откакто дойде в Англия. Можете обаче да видите бързо промените, които той направи и нещата, които подобри. Когато се подготвям за мача с Юнайтед, не мисля за Ралф, а за това как да подготвя отбора"

"Ще срещнем "червените дяволи", които ще дадат всичко за победата. Те искат да играят в Шампионската лига, така че ни очакват интензивни 90 минути. Трябва да направим, така че да не вземат нашите точки. Винаги трябва да сме концентриране в тези мачове. Ралф винаги се опитва да организира добре момчетата си. Това ще направи и сега. Юнайтед изигра някои наистина добри мачове и се вижда, че вече играе по-добре в защита"

Ето какъв вратарски гаф видяхме при победата на Ливъпул над Манчестър Сити през уикенда!

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички