Моуриньо: Да класирам Тотнъм в топ 4 ще е най-великото ми постижение


Моуриньо: Да класирам Тотнъм в топ 4 ще е най-великото ми постижение
Снимка: Getty Images/Gulliver

2324 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира ситуацията в клуба преди утрешния сблъсък на „шпорите“ срещу Челси от Английската Висша лига. Натоварената програма на Спърс означава, че отборът има едва 48 часа, за да се подготви за лондонското дерби, след като само преди 2 дни те се изправиха срещу РБ Лайпциг в осминафинален двубой от Шампионската лига.

Тотнъм изостава само на една точка от Челси и при победа в утрешния мач ще изпревари „сините“ в класирането. Въпреки това „шпорите“ имат сериозни проблеми в атака, след като тимът ще бъде без трайно контузените Хари Кейн и Хюн-Мин Сон. „Сони и Хари отбелязват повече от половината голове, които вкарва Тотнъм. Сезонът за момента е отвратителен откъм контузии и ние трябва да приемем факта, че без двамата за доста дълго време. Затова смятам, че най-великото постижение в кариерата ми, не само моята, но и на всички тези момчета в отбора, ще бъде, ако успеем да завършим в топ 4. Ако го направим без Хари и Сон, ще бъде нещо изключително, изкючително постижение за момчетата. Тъй че трябва да дадем всичко, което имаме от себе си“ каза Специалния преди утрешния двубой.

В дербито срещу Челси Жозе Моуриньо ще излезе на „Стамфорд бридж“ за пръв път като наставник на Тотнъм. А ето защо днешната пресконференция на Специалния бе прекъсната.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички