Греъм Потър за грабежа срещу Рахийм Стърлинг: Не му е за пръв път, свикнал е


Греъм Потър за грабежа срещу Рахийм Стърлинг: Не му е за пръв път, свикнал е
Снимка: Getty Images

1213 0

Треньорът на Челси - Греъм Потър, проговори за състоянието на своя възпитаник Рахийм Стърлинг, след като къщата на английския нападател бе ограбена наскоро.

На 28-годишния състезател се наложи да напусне преждевременно Световното първенство в Катар след новината. На по-късен етап той се върна на разположение за "трите лъва". Според специалиста именно Мондиалът му е повлиял добре.

"Той е добре. Имам предвид, колкото може да бъде. За съжаление, това не му се случва за първи път, свикнал е. Нямам предвид, че е свикнал, разбира се, но разбирате какво имам предвид", коментира Потър, цитиран от "Football.london". 

"Не можем да направим нищо в момента, освен да сме сигурни, че е на възможно най-безопасно място със семейството си. Това е най-важното. Мисля, че Световното първенство за него беше позитивно", допълни още той.

През 2018-а година домът на Стърлинг отново бива обран, а от него крадецът Томас Мий задига около 500 000 паунда в скъпоценности.

Ето последните информации около грабежа на дома на Стърлинг

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички