Няма и половин година: На Острова твърдят, че на Потър му е писнало в Челси


Няма и половин година: На Острова твърдят, че на Потър му е писнало в Челси
Снимка: Getty Images

1493 0

Бившият шотландски футболист - Том Макманъс, направи доста интересно изказване за мениджъра на Челси - Греъм Потър, твърдейки, че на британският специалист вече му е писнало да ръководи отборът от Западен Лондон.

Макманъс сподели, че лошите резултати на "сините" не влияят никак добре на Потър и смята, че британецът няма никакво намерение да води подобен отбор.

"Не му е лесно, нали? Това е голямо задължение и в момента има много несигурност в Челси. Собственикът взема много важни решения, купува много нови играчи. Потър се справи чудесно в Брайтън, той имаше отбор, който беше изграден от него и играеше страхотен футбол", каза шотландецът за "Football Insider".

"Като че ли на Потър вече му писна от тези незадоволителни резултати. До момента той не се е сблъсквал с криза в голям отбор и поне според мен му личи, че не иска да ръководи разклатен тим като Челси", добави още бившият футболист.

Челси е в серия от 2 поредни загуби в английския елит, след като бе разбит от Брайтън с 1:4, а по-късно бе сломен в лондонско дерби от Арсенал с минималното 0:1. През изминалата седмица пък Манчестър Сити отстрани момчетата на Потър от турнира Карабао Къп.

На Челси им предстои нелеко гостуване на Нюкасъл в събота (12 ноември) и ако "сините" искат да сложат край на лошата серия, то Потър ще трябва да измисли нещо много бързо.

А какъв рекорд може да счупи Нюкасъл срещу челси - разберете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички