Въпреки загубата от Манчестър Сити - треньорът на Челси заяви, че отборът му е направил голяма крачка


Въпреки загубата от Манчестър Сити - треньорът на Челси заяви, че отборът му е направил голяма крачка
Снимка: Getty Images

1649 0

Старши треньорът на Челси - Греъм Потър, изрази увереност, че загубата от Манчестър Сити на 1/16-финала за Карабао Къп е стъпка в правилната посока, въпреки че лондончани записаха трето поражение в последните си четири двубоя във всички турнири.

"Има и някои позитиви. Очевидно е, че сме разочаровани от резултата, но от гледна точка на това как играхме, мисля, че създадохме някои добри шансове и се получи хубав мач. Не бяхме перфектни, но направихме доста неща по правилния начин", заяви Потър на пресконференцията си след мача и допълни:

"В предишните мачове не се представихме на добро ниво, но днес изглеждахме различно и ми хареса това, което видях. Притеснени сме, че не постигаме резултатите, които искаме, но тази вечер направихме голяма крачка напред, по отношение на начина, по който искаме да играем и това може да ни се донесе увереност занапред".

*За Челси предстои гостуване на Нюкасъл от 16-ия кръг на Висшата лига (12 ноември, 19:30 ч.), докато Манчестър Сити ще приеме Брентфорд на същата дата, но от 14:30 часа!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Драма на "Анфийлд"! Феноменален вратар класира Ливърпул на осминафинал за Карабао Къп

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички