Греъм Потър говори преди визитата на бившия си Брайтън и заяви: Очаква ни тежък мач


Греъм Потър говори преди визитата на бившия си Брайтън и заяви: Очаква ни тежък мач
Снимка: Getty Images

741 0

Старши треньорът на Челси - Греъм Потър, който пое тима след началото на тима коментира предстоящата визита на Брайтън, която ще се проведе в събота от 17 часа българско време. Припомняме, че специалистът бе наставник именно на "чайките", но замести уволнения Томас Тухел. 

"Понякога животът ти дава възможности, които трябва да приемеш или да откажеш. Времето, в което дойде предложението от Челси, не бе идеално за никой, но това се случва. Просто предложението да дойда в Лондон бе твърде добро, за да го отклоня", обясни мениджърът, който още не познава вкуса на поражението след десет срещи на пейката.

В противоположната позиция е италианецът Роберто де Дзерби, който се явява наследник на Потър в Брайтън и още не е постигнал успех начело на тима. Това обаче не изглежда да има вероятност да стане през утрешния ден, тъй като "чайките" за последно са побеждавали съперника си през 1933 г.

"Игрите, които показва отборът, са добри. Но понякога ти трябва и късмет. Наясно съм с качествата, които има този отбор и знам, че ни чака много труден мач. Брайтън е добър отбор, който знае как да използва пространствата. Мисля, че ако не беше този малшанс, те щяха да имат повече точки. Има чудесни момчета в отбора и аз прекарах фантастично време в клуба", обясни Потър и си припомни работата си доскоро в следващия си противник.

Вижте към кой играч от Реал Мадрид са се прицелили от Челси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички