Напрежение в Челси - Греъм Потър не желае да комуникира с Кристиан Пулишич?


Напрежение в Челси - Греъм Потър не желае да комуникира с Кристиан Пулишич?
Снимка: Getty Images

2953 0

Изглежда, че не всичко в Челси върви по мед и масло въпреки добрата форма на английския гранд в последно време. Бившият американски национал Ерик Уиндала твърди, че мениджърът Греъм Потър въобще не иска да разговаря с Кристиан Пулишич.

"Чувам всякакви коментари, че Потър харесвал Пулишич... Това далеч не е така, ако беше истина то това щеше да си проличи. Според мен мениджърът никак не го харесва", каза Уиндала в интервю.

"Тяхната връзка не е никак добра. Според мен тя е от онази тип връзки, в които двамата просто се подминават и не си казват нищо, смятам, че Потър даже не иска и да комуникира с него", каза още американецът.

В последно време формата на Пулишич не е от най-добрите. Минутите на звездата на САЩ намаляха драстично през този сезон, като дори се появи информация, че Челси ще се опита да го продаде в близкото бъдеще.

Предстои да разберем какво ще се случи с американеца, междувременно Челси пък влиза в битка с Байерн за нападател на Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички