Джейми Карагър посъветва Пулишич да последва примера на Вернер и да си тръгне от Челси


Джейми Карагър посъветва Пулишич да последва примера на Вернер и да си тръгне от Челси
Снимка: Getty Images

1655 0

Легендата на Ливърпул - Джейми Каръгър, взе отношение по един доста интересен въпрос. Той посъветва една от звездите на Челси - Кристиан Пулишич, да последва примера на доскорошния си съотборник - Тимо Вернер, и да си тръгне от "Стамфорд Бридж".

"Точно затова мнозина уважиха решението на Тимо Вернер да си тръгне - той отказваше да стои на скамейката, смятам, че същото трябва да направи и Пулишич, той трябва да вземе това решение. Изглежда Потър ще разчита на него, но той постоянно ротира състава си... Според мен Кристиан трябва да си тръгне и да продължи да се развива другаде", каза Карагър за CBS Sports.

Пулишич се присъедини към Челси през 2019-а година и още оттогава не успява да се наложи като абсолютен титуляр в единайсеторката на "сините". Той мина през мениджъри като Франк Лампард, Томас Тухел, а сега и Греъм Потър и изглежда, че не е успял да ги впечатли достатъчно, за да спечели пълното им доверие.

В 124 мача за тима от Западен Лондон Пулишич има 26 гола и 21 асистенции. Той изигра своята роля и през сезон 2020/21, когато "сините" триумфираха в Шампионска лига.

Наскоро стана ясно пък, че Пулишич и Греъм Потър не си комуникират?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички