Челси шокира футболния свят, привличайки Ферлан Менди от Реал Мадрид?


Челси шокира футболния свят, привличайки Ферлан Менди от Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images

4013 0

Челси се изявява като един от няколкото елитни клуба от Висшата лига, които имат интерес към привличането на голямата звезда на Реал Мадрид - Ферлан Менди, твърди изданието "El Nacional".

Според информацията "сините" са се опитвали да привлекат френския футболист по време на последните два трансферни прозореца, но са "удряли на камък", защото мадридчани са настоявали да бъде платена освобождаващата му клауза от 250 милиона евро. 

Сега обаче президентът на "лос бланкос" - Флорентино Перес, е готов да пусне левия бек за по-малко - сума от порядъка на 80 милиона. Предстои да видим дали "сините" ще запазят интереса си към Менди и с новите управници на "Стамфорд Бридж".

На "Сантяго Бернабеу" се възхищават от Менди. В същото време обаче се съобщава, че те са недоволни от физическата му годност и ограничените му способности за бъдещето. При сериозен интерес и сума Реал ще бъде готов да го продаде.

Междувременно Челси е хвърлил око и на важен за Интер футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички