Гари Невил заяви къде трябва да се доиграе Висшата лига


Гари Невил заяви къде трябва да се доиграе Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1948 0

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Гари Невил даде интересно предложение за довършване на оставащите мачове от сезона във Висшата лига. Според Невил срещите трябва да се доиграят извън Англия.

Напрежението върху английския футболен елит става все по-голямо, след като преди няколко дни Френската Лига 1 взе изключително важното решение да прекрати надпреварата за сезон 2019/20. Завръщането на Висшата лига става все по-трудно заради пандемията от коронавирус и решението на бившия капитан на Манчестър Юнайтед е всички отбори да се съберат и да определят локация за довършването на кампанията. „Ако Английската Висша лига възнамерява да доиграе оставащите мачове при възможно най-безопасните условия, то те трябва да се преместят в държава, в която последствията от коронавирус не са толкова сериозни. Разбира се, въпросното място трябва да се справи с организацията на такова събитие, но в Европа има няколко места, на които може да се случи това“, заяви Гари Невил в ‘The Football Show’ по ‘Sky Sports’.

Футболът в Англия вече направи малка крачка към своето завръщане, след като някои от елитните тимове в страната подновиха тренировки. А ето какви са част от правилата, които футболистите трябва да спазват по време на откритите занимания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички