Роджърс: Ще бъде много жалко, ако Ливърпул не бъде обявен за шампион


Роджърс: Ще бъде много жалко, ако Ливърпул не бъде обявен за шампион
Снимка: Getty Images/Guliver

1292 0

Бившият мениджър на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че би било "много жалко", ако мърсисайдци не бъдат обявени за шампиони във Висшата лига. "Червените" имаха внушителна преднина от 25 точки на върха и бяха на две победи от първа шампионска титла на страната от 30 години насам, когато първенството бе преустановено в средата на март заради коронавируса.

"Те бяха най-добрият отбор в лигата по време на изминалите 29 кръга. Нивото и качеството на игра бяха наистина впечатляващи, дотук те се представиха фантастично. Така че ще бъде много жалко, ако не получат възможността да вдигнат така бленувания от всички техни привърженици трофей. Тимът го заслужава, но Юрген Клоп ще бъде като всички останали – той се надява футболът да се завърне тогава, когато е безопасно за всички", започна наставникът на Лестър в разговор с Иймън Холмс на подкаста му Eamonn and the Gaffers.

Роджърс бе изключително близо до титлата с "червените" през 2014-а, когато домакинска загуба от Челси в края на сезона позволи на Манчестър Сити да грабне шампионския трофей. "Просто не беше писано да станем шампиони тогава и, разбира се, има моменти, когато се връщам към онзи сезон. Бяхме толкова близо и щеше да бъде брилятно, ако бяхме станали шампиони, но не беше писано, така че просто продължаваш напред.", заяви Роджърс.

В същото време ръководството на Ливърпул и кмета на града влязоха в задочен спор. Каква е причината - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички