Гари Невил: Арсенал няма да е шампион, ще завършат даже след Юнайтед


Гари Невил: Арсенал няма да е шампион, ще завършат даже след Юнайтед
Снимка: Getty Images

1353 0

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед - Гари Невил, направи прогноза, че Арсенал ще изпусне титлата във Висшата лига, въпреки че води в класирането убедително. Според британеца шампион на Англия отново ще стане Манчестър Сити, въпреки че изостава в момента с 8 точки.

"Арсенал няма да спечели Висшата лига този сезон. Но навремето аз не вярвах и в Лестър. Арсенал няма да спечели първенството. Ще го направи Манчестър Сити и мисля, че Манчестър Юнайтед ще завърши втори. Разбирам, че това ще ядоса феновете на Арсенал", заяви настоящият експерт пред "Sky Sports".

"Бих предпочел Арсенал да стане шампион, не Сити. Мисля, че би било абсолютна сензация за Висшата лига. Последните пет години видях само победи на Сити и една на Ливърпул. Вероятността Арсенал да спечели Висшата лига е това, което прави нашето първенство велико.

Бих искал да победи Манчестър Юнайтед, но не мисля, че това ще се случи през настоящия сезон", допълни Невил. По-рано той призна, че е сгрешил относно една от звездите на Арсенал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички