Гари Невил: Само се надявам Кристиано да остане в Англия...


Гари Невил: Само се надявам Кристиано да остане в Англия...
Снимка: Getty Images

2287 0

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед – Гари Невил, си призна, че иска да гледа отново Кристиано Роналдо в Премиър лийг. 37-годишният португалец преустанови договора си с Манчестър Юнатйед след експлозивното интервю, дадено пред Пиърс Морган пред TalkTV и сега е в търсене на нов отбор.

Интересът на играча е да остане в отбора, макар Ал-Насър да му предложи многомилионен контракт, който все още не е подписан.

Все пак Невил се надява Кристиано да остане в Англия, като Челси и Нюкасъл са двата кандидата за подписа на петкратния носител на Златната топка.

„Не мисля, че има съмнения в това какво Кристиано иска. Той желае да играе и трябва да го прави. В противен случай няма да е доволен. Това значи, че трябва да отиде в отбор, който е наясно с неговия случай. Надявам се силно да остане да играе в нашата държава, тъй като тя го заслужава. Не трябва да ходи другаде", каза Невил.

"За съжаление, нещата с Юнайтед не се получиха, което не е добре и за двете страни. Привилегия е да притежаваш такъв футболист в състава. Виждаме какво става в медиите и новините около него. Той е много голям, феновете го обожават и това само трябва да дава знак на следващия му отбор“, каза Гари Невил пред подкаста на Sky Sports за Световното първенство.

А за кой футболист е Юнайтед в битка, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички