Бившият играч на Тотнъм Дани Мърфи даде ценен съвет на Микел Артета и Арсенал


Бившият играч на Тотнъм Дани Мърфи даде ценен съвет на Микел Артета и Арсенал
Снимка: Getty Images

1490 0

Бившият играч на Ливърпул и Тотнъм - Дани Мърфи, даде съвет на Арсенал, с който смята, че "артилеристите" могат да си помогнат и да запазят първото място в класирането във Висшата лига.

Бившият полузащитник посъветва Микел Артета да привлече звездата на Уест Хям Деклан Райс. Според него, халфът има всички качества да служи на лондончани в бъдеще.

"Мисля, че това би било огромна стъпка за Арсенал. Смятам, че ще бъде перфектен за отбора, защото те са силно зависими от Томас Партей и Гранит Джака", заяви Мърфи пред "talkSPORT" и продължи.

"Не само взимаш страхотен полузащитник, който най-вероятно ще бъде там до края на кариерата си, но и взимаш англичанин, с когото феновете могат да се свържат. Те знаят, че може да се справи във Висшата лига. Ще се подобри и мисля, че ще има повече шансове да вкарва голове", допълни още той.

24-годишният Райс бива определян като един от най-добрите халфове в английския елит. По информация на "Daily Mail", лондончани гледат на състезателя на "чуковете" като трансферна цел за лятото.

Ето за кой нападател "артилеристите" са готови да се разделят със сериозна сума

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички