Гари Линекер смята, че е най-правилно, ако сезонът се доиграе


Гари Линекер смята, че е най-правилно, ако сезонът се доиграе
Снимка: Getty Images/Guliver

2411 0

Бившият английски нападател Гари Линекер заяви, че само хора, които не могат да понасят Ливърпул искат сезона във Висшата лига да бъде анулиран. Всички двубои от елита на Англия бяха отменени поне до 30-ти април заради пандемията от коронавирус, която обхвана целия свят. Все още се водят дебати какво трябва да се случи с оставащите срещи в първенството до края на сезона.

Гари Линекер коментира темата пред ‘talkSPORT’. „Мисля, че всички желаем сезона да бъде довършен. В това има доста логика. Но цялата ситуация е плаваща, здравето е най-важното нещо и никой не знае кога ще отмине този вирус. Ще има възможност да се играят мачове през юни, би трябвало нещата да са се успокоили дотогава. Най-вероятно ще се играе пред празни трибуни, което не е част от футбола, но поне ще могат да се довършат първенствата. Това е нещото, което всички желаят да се случи, може би с изключение на тези, които не могат да понасят Ливърпул. Мисля, че така ще бъде най-честно“, заяви Линекер.

Ливърпул води в класирането в Английската Висша лига с 25 точки и са на път да спечелят първа титла в елита на Англия от 30 години насам. А ето как отменянето на Олимпиадата през лятото зарадва тима на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички