Хендерсън: Ливърпул ще е готов за игра, когато първенството бъде подновено


Хендерсън: Ливърпул ще е готов за игра, когато първенството бъде подновено
Снимка: Getty Images/Guliver

1517 0

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън разказа за това, как играчите на отбора се справят по време на изолация. Английският национал смята, че футболистите на мърсисайдци ще бъдат на 100 процента готови за игра, когато се подновят срещите в Англия, но е на мнение, че това ще се случи чак след няколко месеца.

Футболистите на Юрген Клоп тренират индивидуално, след като клубната база в Мелууд беше затворена заради разпространението на коронавируса в Англия. Джордан Хендерсън смята, че отборният дух, който футболистите на Ливърпул показват дори по време на пандемия, е причината отборът да води с 25 точки на върха във Висшата лига. „Получихме индивидуални програми от клуба и спазваме нещата, които ни казаха да правим. Поддържаме контакти с всички футболисти в отбора и това ни помага, тъй като обикновено прекарваме всеки ден заедно, пътуваме заедно и вършим много неща.“

„За много от футболистите е важно да поддържаме връзка. Някои хора са различни от други. Трябва да продължим да тренираме и да спазваме указанията, които са ни дадени от нашите треньори, тъй като ще дойде времето, когато и да е то, да се върнем на игрището и бързо да започнем да играем мачове отново“, заяви Джордан Хендерсън. А ето коя звезда на Барселона може да се присъедини към Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички