Гарет Саутгейт направи своя избор: Повика двама контузени, но не и Стърлинг


Гарет Саутгейт направи своя избор: Повика двама контузени, но не и Стърлинг
Снимка: Getty Images

697 0

Английският селекционер Гарет Саутгейт обяви група от 25 футболисти, които ще вземат участие в последните 2 срещи от квалификациите за Евро 2024, на което "трите лъва" вече си осигуриха участие. Мнозинството от играчите, разбира се, е от Висшата лига, но има и една доста интересна липса.

Саутегйт вика двама контузени, но не и Стърлинг

За втори пореден път звездата на Челси - Рахийм Стърлинг, не бива повикан от Саутгейт. Предишният път специалистът обясни, че е имал разговор с крилото, който не е останал доволен, но го е разбрал. 28-годишният нападател е един от "двигателите" на лондончани и мнозина не разбират защо Саутгейт спря да му гласува доверие.

За сметка на Стърлинг обаче в групата попадат Джеймс Мадисън от Тотнъм и Букайо Сака от Арсенал, които получиха травми в последните мачове на своите отбори. Повиквателна не достигна и до Еди Нкетия от "артилеристите", който се бори с контузия, извън състава остава и Джон Стоунс от Манчестър Сити поради същата причина.

Завръщане прави Калъм Уилсън от Нюкасъл, който се представя страхотно с екипа на "свраките". Нападателят има 7 гола през кампанията и въпреки че получи разтежение срещу Борусия Дортмунд, той се гласува с доверието на Саутгейт.

Вижте пълния списък с футболисти тук:

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: Юрген Клоп нарушил правило, за да ощастливи свой любимец в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички