Фърдинанд: Не съм виждал Йозил да се усмихва от 18 месеца


Фърдинанд: Не съм виждал Йозил да се усмихва от 18 месеца
Снимка: Getty Images/Guliver

3025 0

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд поздрави новия мениджър на Арсенал Микел Артета за положителното влияние, което испанецът има върху клуба след неговото назначение. Снощи „топчиите“ спечелиха с 2:0 при домакинството си на Юнайтед.

Месут Йозил отново беше в центъра на вниманието в тима на Арсенал. Бившият немски национал бе изпаднал в немилост при Унай Емери, но сега изглежда започва да си връща титулярното място при Артета. Фърдинанд заяви, че представянето на Йозил показва положителния ефект, който испанският наставник има върху тима. „Всеки футболист е бил под ръководството на различни мениджъри и понякога не си съгласен с решенията, които взима даден наставник. Това отнема от доброто представяне на играчите. Виждаме каква е ситуацията на терена, след като назначиха Артета. Не съм виждал Йозил да се усмихва от 18 месеца. Това показва какво е положението – той играе и тренира с удоволствие“ заяви Рио Фърдинанд.

С успеха Арсенал се изкачи на 10-тото място в класирането, след като събра актив от 27 точки. На „артилеристите“ предстои двубой срещу Лийдс за ФА Къп, след което отборът гостува на Кристъл Палас в мач от Премиър лийг. А ето с какво назначението на Микел Артета е ценно за "артилеристите".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички