Клоп: Не ни е страх от загубата


Клоп: Не ни е страх от загубата
Снимка: Getty Images/Guliver

5770 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли сравненията на неговия тим с отбора на Арсенал от сезон 2003/04. През въпросния сезон „топчиите“ спечелиха титлата в Англия, след като успяха да завършат кампанията без нито едно поражение. Отборът, воден тогава от Арсен Венгер регистрира 26 победи и 12 равенства в 38 срещи.

В момента Ливърпул има 18 победи и 1 равенство от 19 изиграни мача през сезона, като ако успеят да не загубят в оставащите 19 двубоя до края на сезона, ще изравнят постижението на играчите на Венгер. „Не ни е страх да загубим, предвид ситуацията, в която се намираме, но знаем, че е възможно. Това е един от трите възможни резултата. Или биеш, или губиш, или мачът завършва наравно. Притесняват ме съвсем други неща. Не зная какво си е мислил Арсен Венгер преди 16 години, когато те бяха „Непобедимите“, дали е знаел преди мача, че те така или иначе ще спечелят“ каза Юрген Клоп.

Ливърпул успя да вземе трудна победа срещу Уулвърхемптън в неделя. Довечера за „мърсисайдци“ предстои нов труден тест, тъй като те са домакини на коравия Шефилд Юнайтед. А ето в кой двубой Ливърпул може да изравни друг рекорд на Арсенал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички