От Арсенал готвят изненадващ зимен трансфер на Йозил


От Арсенал готвят изненадващ зимен трансфер на Йозил
Снимка: Getty Images/Guliver

2097 0

Плеймейкърът на Арсенал Месут Йозил може да направи изненадващ трансфер през януари и да премине в турския Фенербахче, съобщава The Sun. Креативният халф е обект на критики от доста време заради неубедителните си представяния с екипа на "артилеристите", а наскоро влезе в конфликт с Китай, което най-вероятно ще се отрази негативно на имиджа на лондончани в най-многолюдната страна.

Поради това ръководството на клуба и самият играч са стигнали до извода, че е най-добре да се разделят още през януарския трансферен прозорец. Според изданието спортният директор на Фенербахче Деймин Комъли е бил в Лондон по-рано тази седмица, за да уговори идването на бившия немски национал в турския гранд.

Тъй като Йозил получава много голяма заплата в Арсенал (350 хиляди паунда на седмица според медиите), единственият вариант е той да премине под наем във Фенербахче, а тимът от Висшата лига да продължи да плаща част от възнаграждението му. Лошата новина за Арсенал е, че все по-близо до изхода от "Емиратс" изглежда и голмайсторът на тима Пиер-Емерик Обамеянг, който не е доволен от слабото представяне на тима и невъзможността да се бори за трофеи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички