Челси призова играчите си в чужбина да се завърнат в Англия


Челси призова играчите си в чужбина да се завърнат в Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

1241 0

Лондонският гранд Челси призовава играчите от първия тим, които са в чужбина, да се завърнат в Англия до неделя. Според информациите, клубът иска футболистите им да бъдат на линия, ако Висшата лига се приближи до завръщане.

Играчите, които получиха разрешение да напуснат Обединеното Кралство, сега са били извикани обратно в страната, като това трябва да се случи до 3 май, съобщава ESPN. Публикацията обаче добавя, че клубът е „гъвкав до известна степен по отношение на крайния срок, осъзнавайки трудностите, предизвикани от ограниченията в международните пътувания, в частност за Вилиан, който има дълъг полет от Бразилия“.

Daily Telegraph, който също сподели информацията, обясни, че няколко члена от състава, включително Вилиан, Емерсон Палмиери и Маркос Алонсо, са получили разрешение да пътуват в чужбина веднага щом кризата с коронавируса преустанови местния футбол миналия месец. След завръщането на играчите, те ще бъдат помолени да се подложат на 14-дневна карантина, ако е необходимо, според правителствените препоръки, или да потърсят допълнителни съвети от последните протоколи.

В същото време медиите на Стария континент съобщават, че мениджърът на Челси Франк Лампард е твърдо решен да привлече една от звездите на Серия А (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички