Лампард не спира да преследва Мертенс


Лампард не спира да преследва Мертенс
Снимка: Getty Images/Guliver

2243 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард звъни на Дрис Мертенс почти всеки ден, за да накара нападателя да премине на „Стамфорд бридж“ през лятото. Това твърди трансферният агент Винченцо Морабито.

През последните седмици постоянно се говори за засилен интерес на Челси към белгийския национал, след като той ще бъде свободен агент през лятото, тъй като договорът му с Наполи е на път да изтече. „Мертенс първоначално искаше да остане в Наполи, но впоследствие агентът му започна да му предлага различни международни отбори, което означава, че нещо между него и клуба се е променило. Знам това, тъй като работех по ситуацията с Оливие Жиру, когато той трябваше да напусне Челси през януари, а от „Стамфорд бридж“ готвеха договор за Мертенс. От Западен Лондон са много заинтересовани от Мертенс и Франк Лампард му звъни почти всеки ден. Смятам, че този трансфер може да се осъществи“, сподели Морабито пред радио „Kiss Kiss Napoli”.

Интер, Манчестър Юнайтед, Арсенал и Ливърпул също се споменават като потенциални бъдещи дестинации на Дрис Мертенс. А ето кой друг футболист е свързван с трансфер в Челси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички