Франк Лампард: Предстоят ни трудни мачове, нуждаем се от успех преди реванша с Реал


Франк Лампард: Предстоят ни трудни мачове, нуждаем се от успех преди реванша с Реал
Снимка: Getty Images

1097 0

Временният наставник на Челси Франк Лампард даде традиционната пресконференция преди сблъсъка на "сините" срещу Брайтън утре (15 април) на "Стамфорд Бридж". Британският специалист сподели, че отлично знае с какво се захваща и посочи, че задачата му не е никак лесна.

Мотивацията за Челси

"Не живеех с никакви илюзии за това, което ме очакваше в Челси. Мислех, че ще е точно това, което заварих. Нещата се виждаха отстрани. Но предизвикателството ми харесва, предстоят ни трудни мачове", сподели Лампард пред медиите.

"От голямо значение е да спечелим срещу Брайтън. Изобщо това важи за всички наши двубои. Човек работи върху това да постигне напредък. А и се нуждаем от успех преди реванша срещу Реал".

Новият облик на "сините"

"Можем да покажем повече в чисто физически аспект. Необходимо е да сме по-агресивни. Това е нормално, когато не постигаш резултатите, които искаш. Важно е всеки футболист на Челси да осъзнае какво се очаква от нас. Забелязвам желание това да се случи".

"Останах впечатлен от визията на новите собственици на клуба. Не съм сигурен дали “амбициозен” е точната дума за плана ни, но като цяло шефовете са амбициозни. Това е един дългосрочен проект с ясното разбиране, че е възможно да има и трудни етапи", коментира още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Три гранда от Острова се борят за Алексис МакАлистър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички