Как развалено пиле провали кариерата на световния шампион Андре Шюрле в Челси


Как развалено пиле провали кариерата на световния шампион Андре Шюрле в Челси
Снимка: Getty Images

12890 0

Бившият нападател на Челси Андре Шюрле разкри причината за провалената му кариера на "Стамфорд Бридж". Германецът подсили лондончани през лятото на 2013 година, но остана в клуба само сезон и половина, записвайки 65 мача и 14 гола.

Според футболиста причината за това е развалено пиле, което той е ял в Полша, отивайки там с германския национален отбор през есента на 2014 година. Храната е предизвикала отравяне, от което той не е успял да се възстанови достатъчно бързо.

"Имахме гостуване в Полша. Виждате колко съм слаб. Свалих 3-4-5 килограма. Отне ми много време, за да си възвърна силите. гадеше ми се и наистина имах чувството, че не мога да стана от леглото. Оказа се, че е салмонела", разказа Шюрле, цитиран от "The Sun".

"В Челси имах добра статистика, вкарах важни голове и треньорът ми имаше доверие. Разболях се от салмонела, бях много слаб и когато се върнах, така и не получих шанс да се докажа. Тогава се появи възможност да се върна в Германия и Моуриньо ме пусна", допълва бившият нападател.

Андре Шюрле сложи край на кариерата си през лятото на 2020 годинана 29-годишна възраст. Нападателят е световен шампион с Германия през 2014 година. А през 2015 г. Шюрле получи специален жест от Жозе Моуриньо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички