"Коства ни много"! Звездата на Челси Кепа наруши мълчанието и упрекна ръководството на клуба


"Коства ни много"! Звездата на Челси Кепа наруши мълчанието и упрекна ръководството на клуба
Снимка: Getty Images

9003 0

Вратарят на Челси - Кепа Аризабалага, призна и упрекна ръководството на клуба за грешки, които са повлияли много негативно на него и съотборниците му по време на настоящия сезон.

Стражът не се посвени да заяви, че постоянната смяна на треньори и служители на "Стамфорд Бридж" пречи на правилното развиване на отбора. Той сподели, че подобни практики понижават самоувереността у играчите.

Сезонът на лондончани

Челси изиграва разочароващ сезон до момента. "Сините" са 11-ти в класирането във Висшата лига с актив от едва 39 точки при записани 10 победи, 9 равенства и 11 загуби. В Шампионска лига тимът е на 1/4 финалите, но с пасив от 2 гола след първия си мач срещу Реал Мадрид. Всичко това се случва на гърба на пръснатите над 600 млн. евро за трансфери и уволнението на треньора Греъм Потър, който временно бива заменен от Франк Лампард.

"Тръгнахме си с чувството, че ни превъзхождаха. Костваше ни много да играем в противниковата половина и да създаваме шансове. Можеше да бъде дори още по-зле след изгонването, защото 30 минути с играч по-малко на "Бернабеу" в Шампионска лига са много. Имаха повече положения, а ние имаме много за подобрение до втория кръг", започна Кепа пред медиите, цитиран от "Standard Sport".

"Влияе ни"!

"Чувството е, че не сме на най-доброто си ниво. Споглеждаме се и играчите са първите, които носят отговорност. Имаше три промени на треньорския пост, имаше такива в отбора през сезона и това ни коства много", призна той.

Търпейки упреците, ръководството на Челси отново обърна поглед към потенциално следващо ново попълнение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички