"Гол, дошъл от рая": Денят, в който Мохамед Салах наказа жестоко Челси (ВИДЕО)


"Гол, дошъл от рая": Денят, в който Мохамед Салах наказа жестоко Челси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3613 0

Мохамед Салах продължава да радва феновете на Ливърпул след всеки изминал мач, на който той стъпва на тревата. Египтянинът се превърна в легенда на "червения" клуб със своите изяви и стотици голове, но едно попадение срещу Челси се отличава от останалите поради самата сладост, която носи на Салах.

Мохамед Салах наказа жестоко Челси

Ливърпул прие лондончани на Анфийлд преди точно 4 години на тази дата (14 април, 2019 г.) в ключов мач, при който грешна стъпка на мърсисайдци можеше да им коства много в борбата за титлата. Мохамед Салах имаше лична причина, поради която трябваше да се представи на ниво - изправяше се срещу бившия си тим, който така и не му даде шанс за изява.

Разбира се, египтянинът не разочарова. Мохамед Салах "избухна" с фамозно попадение, което според мнозина може да се смята за един от вечните голове в историята на Висшата лига. Нападателят пое топката на фланга, елегантно премина през противников защитник и от близо 25 метра не остави никакъв шанс на Кепа Арисабалага с брутален удар.

Това бе второто попадение на мърсисайдци, с което те си осигуриха така важната победа. В крайна сметка, отборът на Юрген Клоп не успя да спечели титлата в елита на Англия, но съумя да триумфира в Шампионска лига, а ключът зад този успех бе именно Мохамед Салах и неговите блестящи изяви през сезон 2018/19.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Три гранда се борят за услугите на Алексис МакАлистър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички