"Не стават дори и за Хъдърсфийлд": Голямо име на Острова разпиля "скъпите" в Манчестър Юнайтед


"Не стават дори и за Хъдърсфийлд": Голямо име на Острова разпиля "скъпите" в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1518 0

Вчерашното поражение с 0:3 от Нюкасъл в Карабао Къп показа, че състоянието на Манчестър Юнайтед не е никак добро. "Червените дяволи" отново разочароваха своите фенове насред "Олд Трафорд" и това накара английският специалист и бивш мениджър на отбори като Хъдърсфийлд, Кристъл Палас, КПР и Лийдс да "скастри" футболистите на английския гранд, в частност - по-скъпите такива.

Уорнък не остана длъжен на никого

Мениджърът-ветеран Уорнък се оттегли от ролята си на треньор на Хъдърсфийлд през септември и не е впечатлен от подхода на Тен Хаг и от работата на Юнайтед на трансферния пазар.

"Мислех, че когато дойде за първи път, той щеше да бъде отговорът, защото смятах, че има нужда от дисциплина в тази среда. Но трябва да кажа, че не ми е никак приятно да гледам как го прави", заяви Уорнък за "talkSPORT".

"Парите, които е похарчи, хората сякаш забравиха за това. Каквото и да мислите за собствениците, те са похарчили огромни пари. Някои от играчите струваха от 60 до 70 милиона паунда, а не стават дори за Хъдърсфийлд", добави още 74-годишният специалист.

Припомняме, че Юнайтед похарчи над 170 милиона паунда през лятото, за да привлече с Расмус Хойлунд, Мейсън Маунт, Андре Онана и Алтай Байиндир. През миналото лято пък "дяволите" платиха 85 милиона паунда за Антони, 70 милиона за Каземиро и 45 милиона за Лисандро Мартинес.

Загубата от Нюкасъл допълнително "нажежи" обстановката на "Олд Трафорд", а самият Ерик тен Хаг призна, че Юнайтед не е достатъчно добър и че той трябва да поеме отговорност.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички