Франк Лампард готви промени в Челси за дербито със Сити


Франк Лампард готви промени в Челси за дербито със Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

2528 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард подсказа, че ще направи някои промени в отбора за сблъсъка с Манчестър Сити и "сините" няма да изглеждат по същия начин, както бе срещу Астън Вила. Лондончани победиха с 2:1 след попадения на Кристиан Пулишич и и Оливие Жиру, но Сити е съвсем различно предизвикателство.

Двубоят от 31-ия кръг на Висшата лига между Сити и Челси е в четвъртък от 22:15 часа. "Ще е трудно, защото това, което се случи в този двубоя, ще се отрази на случващото се в следващия. Но всичко трябва да се планира и да се гледа напред, така че аз имам идея какво трябва да направя. Остава да видя как играчите ще се възстановят", заяви Лампард.

"Сложен въпрос стои пред мен, защото някои играчи играха 90 минути, а не го очаквах от тях. Други пък бяха извън игра, така че ще видим как ще се развият нещата. Сити ще покаже различен тип игра. Това е отбор, който иска да държи притежанието на топката, така че ние не трябва да спираме да пресираме". Междувременно, Хосеп Гуардиола даде доста мрачна прогноза за контузията на Серхио Агуеро - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички