Серхио Агуеро може да е аут до края на сезона, изпуска важни битки


Серхио Агуеро може да е аут до края на сезона, изпуска важни битки
Снимка: Getty Images/Guliver

939 0

Голмайсторът на Манчестър Сити за всички времена Серхио Агуеро може да пропусне остатъка от сезона, след като получи травма на коляното при разгромния успех над Бърнли с 5:0 на "Етихад". Следващият мач на "гражданите" е в четвъртък срещу Челси като гост.

"Не изглежда добре. Ще видим утре. Той страдаше последния месец с проблем в коляното. Ще видим диагнозата на лекарите, но имам опасения за остатъка от сезона“, каза мениджърът на „гражданите“ Пеп Гуардиола. Аржентинецът се свлече на терена след единоборство със защитника на гостите Бен Мий в края на първото полувреме, като след консултация с ВАР бе решено, че има контакт между двамата, а с това бе отсъдена и дузпа за шампионите.

Агуеро бе заменен от Габриел Жезус. Докато липсата на южноамериканеца няма да се отрази във Висшата лига предвид огромното изоставане на тима от Ливърпул – 20 точки, то отсъствието му от Шампионска лига може да накърни шансовете на Гуардиола за трофей. Сити водят на Реал Мадрид с 2:1 след първия осминафинален сблъсък между двата отбора на „Сантяго Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички