Фернандеш за гол номер 700 на Роналдо: Трудно е да се броят головете на Кристиано


Фернандеш за гол номер 700 на Роналдо: Трудно е да се броят головете на Кристиано
Снимка: Getty Images

2457 0

Кристиано Роналдо отбеляза гол номер 700 в клубната си кариера в победата на Манчестър Юнайтед над Евертън. Португалската звезда помогна на „червените дяволи“ да се сдобият с трите точки на „Гудисън парк“, благодарение на рекордното му попадение, което бе и първо във Висшата лига през новия сезон.

В момента Кристиано Роналдо е обект на много хвалби, а добри думи за него не пропускат да кажат и хората от отбора. Съотборникът му в националния отбор на Португалия Бруно Фернандеш сподели колко е радостен за рекорда, който Роналдо постави.

"Трудно е да се броят головете на Роналдо, защото всяка седмица изглежда като нов рекорд. Наистина съм щастлив, защото той работи усилено, за да отбележи този гол. Миналият четвъртък (срещу Омония в Лига Европа) беше труден за него, защото той се постара много, но вратарят направи добри спасявания", каза Фернандеш.

„Успя да отбележи гол и да вземем победата, това е най-важното за него - че отборът спечели. Като нападател, той иска да вкарва голове. Наистина сме щастливи“, добави Фернандеш.

Относно играта и победата на „червените дяволи“ в срещата с Евертън Бруно Фернандеш добави: „Допуснахме гол от нищото, но мисля, че играхме доста добре през първото полувреме. През второто полувреме, в последните 20 минути, можехме да се справим малко по-добре, но така или иначе това са три големи точки за нас. Беше наистина важно да се върнем към победите.“

„Както мениджърът, така и ние искаме да печелим такива срещи и да покажем какъв дух имаме и колко сме сплотени. Много е важно да продължим по същия начин“, сподели Фернандеш.

Освен Бруно Фернандеш Ерик тен Хаг също не пропусна да изкаже възхищенията си относно впечатляващия рекорд на Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички