Тен Хаг каза на феновете колко трябва да чакат, за да видят силен Юнайтед


Тен Хаг каза на феновете колко трябва да чакат, за да видят силен Юнайтед
Снимка: Getty Images

3456 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че ще са му нужни няколко месеца, за да пригоди отбора към своята система на игра. Под негово ръководство тимът тръгна с две загуби, а после въодушеви феновете си с победи над Ливърпул и Арсенал.

В последния кръг обаче "червените дяволи" паднаха с 3:6 от Манчестър Сити и това показа, че на нидерландеца му предстои още много работа.

"Тук има и физически, и психически аспект. И специална роля играе постоянството. Вашата система трябва да бъде почти като рутина, като начин на живот. Трябва да работите над това на всяка тренировка - и като отбор, и като отделни играчи.

В последните години това липсваше на клуба, а такива неща не могат да се създадат за седмица или месец. Съвременният футбол на най-високо ниво изисква система. Ярък пример за това е Сити, но има и други отбори.

Срещу Ливърпул и Арсенал ние показахме, че сме способни на това, но трябва да го правим постоянно и сега работим върху това. Но това не се случва за ден. Ще са нужни седмици, дори месеци", допълва треньорът. А ето за какво Тен Хаг е бесен на част от играчите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички