Манчестър Юнайтед изпраща последна оферта за Джейдън Санчо


Манчестър Юнайтед изпраща последна оферта за Джейдън Санчо
Снимка: Getty Images/Gulliver

1850 0

Джейдън Санчо - голямата трансферна цел на Манчестър Юнайтед, по всяка вероятност ще остане в Борусия Дортмунд. Поне така твърдят медиите в Германия, въпреки всички усилия от ръководството на "червените дяволи".

Голямата пречка пред английския клуб се оказа трансферната му сума. Юнайтед обаче не губи надежда, като е решил да направи последен опит да подпише с 20-годишния футболист. Според Mirror офертата ще е за 75 млн. паунда плюс още 15 млн. паунда под формата на бонуси. И от клуба са решили да информират Борусия, че това ще е финалното предложение и да решат дали приемат.

Още преди месец друг спортен директор на Борусия - Михаел Цорк, категорично заяви, че Санчо няма да премине в Манчестър Юнайтед. Въпреки това "дяволите" таиха надежди, че могат да убедят германците да се разделят със своята звезда, но Дортмунд се оказа непреклонен в решението си да го продаде за по-малко от 108 млн. паунда. Бившият бранител на "дяволите" пък Патрис Евра остро разкритикува трансферната политика на отбора и посочи къде се допускат грешки (повече по темата вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички