Феновете на Евертън с добре позната атака срещу футболистите на Челси, "карамелите" търсят задължителна победа


Феновете на Евертън с добре позната атака срещу футболистите на Челси, "карамелите" търсят задължителна победа
Снимка: Getty Images

1343 0

Днес Евертън продължава борбата си за оставане във Висшата лига, като ще има нелеката задача да посрещне коравия Челси. Това ще бъде решаващ тест за момчетата на Франк Лампард, тъй като до края на сезона остават четири кръга, а "карамелите" изостават с 5 т. на Лийдс, който към момента се спасява, но с уговорката, че тимът от Ливърпул е изиграл два мача по-малко. 

Привържениците на домакините са наясно, че трудно ще преборят съперника си и използваха добре познат метод за разконцентриране на "врага". Феновете са пуснали десетки фойерверки през нощта, а запознати твърдят, че пред хотела е било шумно през цялата нощ. Опити имаше и да бъдат осуетени тренировките на гостите, но те не се получиха. 

Звездата на Челси Жоржиньо потвърди новината пред Sky Sports: "Да, беше леко шумно и се събудих от зарята. Бяхме наясно, че това може да се случи и просто се върнахме по леглата за да бъдем свежи за битката".

Срещата е от голямо значение за Евертън, защото ако не успее да се наложи днес, то тимът трудно би се преборил в оставащите кръгове и ще трябва да се насочи към долните нива на английския футбол. А ето към коя звезда на Челси се е насочил Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички