Фенове на Сити обругаха със скандирания паметта на Боби Чарлтън, чака ги тежко наказание


Фенове на Сити обругаха със скандирания паметта на Боби Чарлтън, чака ги тежко наказание
Снимка: GettyImages

1225 0

Ръководството на Манчестър Сити обеща да наложи санкции на феновете на тима, които отправиха обидни скандирания по адрес на сър Боби Чарлтън по време на вчерашния мач с Брайтън във Висшата лига.

В събота английският футбол загуби една от най-големите си легенди, след като световният шампион от 1966 година почина на 86-годишна възраст.

Чарлтън е може би най-голямата фигура в историята на градския съперник Манчестър Юнайтед, а част от феновете на "гражданите" не проявиха уважение към легендата по време на мача на "Етихад".

"Клубът осъжда по най-категоричен начин тези скандирания и поднася най-искрени извинения на близките на сър Боби, както и на всички в Манчестър Юнайтед. Нашият екип по сигурността преглежда записите от камерите, благодарни сме на тези, които вече ни дадоха информация по случая.

Ще сме благодарни за всякаква информация, която ще ни помогне да идентифицираме лицата, за да можем да предприемем съответните мерки и да им забраним достъп до стадиона", заявиха от Сити. А Дейвид Бекъм се сбогува емоционално с Чарлтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички