Фенове на Манчестър Юнайтед са бесни - нова гавра на Солскяер с Ван де Беек (ВИДЕО)


Фенове на Манчестър Юнайтед са бесни - нова гавра на Солскяер с Ван де Беек (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

7640 0

Манчестър Юнайтед може и да спечели категорично срещу Тотнъм и по този начин Оле Гунар Солскяер да задържа поне за момента поста си, но фенове на "червените дяволи" отново намериха причина за недоволство срещу норвежкия специалист.

Тя не е съвсем нова. Всеизвестно е недоумението у феновете на отбора защо полузащитникът Дони ван де Беек получава такова отношение от треньора и същевременно толкова рядко се появява на терена. Този път обаче действие на Солскяер спрямо него бе прието още по-негативно.

На загрявката преди двубоя срещу Тотнъм Ван де Беек бе поставен в ролята на треньорите, които подават към играчите, за да ги подгреят за мача. Това породи поредните твърдения, че той заслужава да премине в друг клуб и да се развива. Вижте кадрите във видеото по-долу в материала.

Следващият двубой за "червените дяволи" е срещу Аталанта в Шампионска лига. А треньорът Гасперини призна, че се надява на победа срещу Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички