Роналдо: Във футбола е така - един ден сме перфектни, друг ден - л***о


Роналдо: Във футбола е така - един ден сме перфектни, друг ден - л***о
Снимка: Getty Images

1862 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо говори след победата на своя тим над Тотнъм с 3:0 в мач от Висшата лига. Суперзвездата призна, че критиката към отбора и към него самия не го вълнува, тъй като е успял да свикне с нея за 18-те си години в големия футбол.

"Преди мача осъзнавахме, че е била трудна седмица зад гърба ни заради неочаквания резултат. Отборът беше под напрежение, беше леко депресиран, но знаехме, че можем да отговорим добре днес. Играхме добре, мачът започна отлично", коментира португалецът пред "Sky Sports".

"Разбира се, моята работа е да помагам на отбора с опит, голове и асистенции и направих това днес. Много съм доволен. От отборна гледна точка, беше невероятен мач. Винаги има критика. Не ме притеснява. Играя футбол от 18 години, така че знам, че един ден е перфектен, друг ден ние сме л***о", продължи Роналдо.

"Знам това, трябва да се справяме с такива неща. Но наистина е по-добре, когато те хвалят и са доволни от теб. Понякога животът е такъв, понякога трябва да преживеете лоши моменти", завърши суперзвездата. А ето какво каза Оле Гунар Солскяер след победата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички