Солскяер преди Аталанта: Отиваме с пълна мощ, нямаме проблеми


Солскяер преди Аталанта: Отиваме с пълна мощ, нямаме проблеми
Снимка: Getty Images

1315 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер потвърди, че в състава му няма никакви физически проблеми преди сблъсъка с Аталанта в груповата фаза от Шампионска лига.

Единсон Кавани получи удар по време на дуела с Тотнъм, но е готов за мача, а Амад Диало и Антони Марсиал също са в кондиция да вземат участие при нужда.

Халфът Пол Погба ще се завърне, след като не игра срещу Тотнъм поради наказание във Висшата лига. Говорейки в понеделник на брифинг, Солскяер заяви пред журналистите: „Някои от футболистите имат леки болки, но те не са сериозни. Това ни радва, защото ще използваме всичко налично”, каза норвежецът.

Солскяер работи под огромно напрежение при „червените дяволи”, след като отборът записа поредица от много лоши резултати и игри, но последно отборът срази с 3:0 Тотнъм Хотспър, което малко уталожи нещата с евентуално негово уволнение.

„Червените дяволи”, които ще се изправят срещу Манчестър Сити в мач от Премиър лийг в събота, са на върха в групата си в Шампионска лига с шест точки от три мача. А какво е мнението на Кристиано за играта на Ман Юнайтед, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички