Феликс е категоричен, че няма напрежение в Челси и направи намек за бъдещето си


Феликс е категоричен, че няма напрежение в Челси и направи намек за бъдещето си
Снимка: Getty Images

1153 0

Една от новите звезди на Челси - Жоао Феликс, не пожела да посочи дали желае сделката му под наем при лондончани да стане постоянна. Португалецът обаче бе категоричен, че се чувства много щастлив на "Стамфорд Бридж" и вярва, че отборът му ще успее срещу Борусия Дортмунд на 1/8-финала в Шампионска лига. "Сините" изостават с 1:0 след първия мач, който бе в Дортмунд.

Феликс с намек, че иска да остане в Челси за постоянно

След като пристигна през януари под наем за шест месеца, който струва на лондончани 11 млн. паунда, ще трябва да бъде договорена нова такса, за да може 23-годишният играч да остане в западен Лондон през следващия сезон. "По отношение на това дали искам да остана или не? Мисля, че в бъдеще никой не знае. Фокусиран съм само върху утрешния мач. След това не знаем какво ще се случи. Може би ще съм тук. Тази лига е невероятна, всички в клуба са толкова добри, така че може би бих могъл да остана тук", заяви Феликс.

Без напрежение преди реванша с Дортмунд

Атакуващият играч се надява, че ще продължи участието си в Шампионска лига, но не усеща никакво напрежение преди сблъсъка с Борусия. "Това ни е работата, няма напрежение. Трябва да се наслаждаваме на това, което правим и да печелим мачове. Имаме увереност в себе си и трябва да спечелим. Обичам да играя в Шампионска лига и вярвам, че за всички е така. Надявам се след края на мача ние да празнуваме", допълни Феликс. Не по същия начин се изказа мениджърът на Челси. Според Греъм Потър Борусия винаги печели и ще е голямо предизвикателство за Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички