Потър разкри за отношенията си с управата на Челси и призна, че трябва да поеме отговорност


Потър разкри за отношенията си с управата на Челси и призна, че трябва да поеме отговорност
Снимка: Getty Images

1064 0

Греъм Потър призна, че трябва да поеме отговорност за последните резултати в Челси. Наставникът на тима не иска да прехвърля вината върху играчите или контузиите и твърди, че няма да се крие зад подкрепата, която получава от собственика Тод Боели.

Потър поема отговорността

"Имам от собствениците, но няма да се крия зад това. Резултатите не са достатъчно добри. Феновете страдат от лошите резултати и ние също. Благодарим им за подкрепата. Не сме им дали достатъчно, за да им дадем причина да се вълнуват от отбора", каза Потър на пресконференцията преди мача на Челси с Лийдс.

"Резултатите са си резултати, а треньорът носи отговорност. Така че трябва да ги подобрим. Работа на старши треньора е да вникне в състава и да намери това, което не се получава и да го промени. Това е огромна отговорност. Резултатите не са достатъчно добри и ние приемаме това. Трябва да се справим по-добре и това започва от самия мен", добави британецът.

Ужасната форма на Челси накара феновете да искат уволнението на Потър. Бордът обаче изглежда, че има доверие в англичанина засега и го подкрепя напълно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички