Челси - Лийдс по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?


Челси - Лийдс по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?
Снимка: Getty Images

2698 0

Челси влиза в спор за излизането от жестоката криза, в която тимът е затънал през сезона до момента. В двубой от 26-ия кръг на Висшата лига "сините" посрещат у дома Лийдс Юнайтед, който от своя страна също не радва с нищо феновете си през настоящата кампания.

Лондончани скандализират, след като от началото на сезона са похарчили над 600 млн. паунда за трансфери. Още по-шокиращо от това е фактът, че възпитаниците на Греъм Потър не се представят никак достойно в елита на Англия, губейки 9, завършвайки наравно в 7 и печелейки едва 8 от двубоите си във Висшата лига до момента. Тази им форма им отрежда 10-ото място в класирането и ги оставя на 14 точки от Топ 4.

Лийдс е достоен съперник на Челси що се отнася до негативи. "Белите" са на ръба от зоната на изпадащите, със само точка пред 18-ия Евертън. 5 победи, 7 равенства и цели 12 загуби не са резултатите, които привържениците на "Елънд Роунд" желаят да видят. Евентуална победа над един от най-скъпите състави в Европа обаче би повлияла положително на самочувствието и борбата за оцеляване на тима.

Изненадващо или не, в исторически план резултатите говорят в полза на Лийдс. "Белите" имат 40 победи и 37 загуби срещу този съперник. 30 от мачовете пък завършват наравно. Последният път, когато тези два отбора се срещнаха, бе през август миналата година, когато Лийдс шокира Челси с 3:0 у дома.

Къде да гледаме двубоя?

Срещата между Челси и Лийдс Юнайтед е с начален час 17:00 часа. Тя ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Нова Спорт". Ако нямате възможност да гледате двубоя, може да го проследите НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички