Потър преди Челси - Дортмунд в Шампионска лига: Общо взето, те постоянно печелят


Потър преди Челси - Дортмунд в Шампионска лига: Общо взето, те постоянно печелят
Снимка: Getty Images

1071 0

Мениджърът на Челси Греъм Потър говори преди реванша срещу Борусия Дортмунд от осминафиналите в Шампионска лига. Първата среща бе спечелена от германския тим у дома с минималното 1:0, а евентуално отпадане за "сините" ще допълни слабия им сезон до момента.

Потър се изказа ласкаво за опонента, като подчерта, че на практика "Дортмунд постоянно печели". Въпреки това нагласата в отбора е позитивна и всички вярват, че могат да спечелят мача, което е и основната цел.

"Това е голям и вълнуващ двубой заради залога. Ще бъде специална нощ на "Стамфорд Бридж" и нямаме търпение за това. Мислите ни са позитивни, ще опитаме да спечелим мача. Срещаме съперник от най-високо ниво. Може да се види и от резултатите му в Бундеслигата, тимът е в много добра форма.

Общо взето те печелят мачове постоянно - мисля, че са 10 поредни, така че това потвърждава, че се справят много добре. Имат силни като индивидуалност футболисти и са добре наставлявани от треньора. Това е голямо предизвикателство, но нямаме търпение" - сподели Потър.

За голямо съжаление на всички около клуба - Нголо Канте няма да бъде готов и за този двубой. "Сложно е с Нголо, дълго време е бил извън игра. Тренира на пълни обороти, но трябва да го подготвим за подобни мачове. Има нужда от време. Скоро няма да бъде готов да започне и да играе 90 минути, но това, че вече е с нас, развълнува всички ни".

На въпрос дали победа ще промени недоволството срещу него, Потър отговори: "Ако трябва да съм честен, не мисля за това по този начин. Само мисля колко важно е за отбора и за клуба. Това е Шампионска лига и шанс да влезем сред последните 8. Огромно предизвикателство е, но в същото време - само каква възможност".

Съвсем наскоро пък Потър разкри отношенията си с управата на Челси и призна, че трябва да поеме отговорност.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички